Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
من در وسعت حادثه بیدار شدم چشم خود مالیدم ،دو قدم مانده به حوض . دخترک را دیدم و به لبخند ِملسِ قرمز او خندیدم . و ترک برداشت انار احساس در شوق نگاه به گمانم که نگاه نیست گناه ! اما من. برای رویدن احساس پریدن هر روزبه لب پنجره ام می آیم . و نگاهم را در افق چشمانت به چرا وا می دارم. به گمانم که گناه نیست نگاه !و نگاهی بارانی . و چه بارانی !!!{{شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست ؟}}
آپدیت شده شنبه ۱۵ مهر ۹۱ در ۰۲:۴۳ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
مثل همیشه بنــــاهایمان را دست به دست هم دادیم و ساختیـــــم. تو دیــــــــوارها را ساختــــی، من پــــــنــــــجره هـــــا را. پ.ن : دلم می خواهد انگشت بزنم توی ذهنم هرچی دلتنگی هست رو یه جا اســـــــــــتـــــــــــ ـفــــــــــــــراغ کنم . شاید حالم بهتر شه .
آپدیت شده شنبه ۱۵ مهر ۹۱ در ۰۲:۴۱ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
هر شب و در رویایم تورا می بینم تو را حس می کنم من اینگونه تو را میشناسم و همینطور از ورای فاصله ای طولانی و فضایی که بین ما وجود دارد تو آمده ای که خودت را به من نشان دهی و همینطور نزدیک دور هر کجا که هستی من اعتقاد دارم که قلبم به تپش ادامه میدهد ...
کُل ِدُنيا را هَم کـِہ داشتِـہ باشــے ... باز هَم دِلَت ميخواهَد... بَعضــے وَقتها .. فَقَط بَعضــے وَقتها ... بَراے يـِک لَحظِـہ هَم کِـہ شُده ... هَمِـہے دُنياے ِيــِک نَفَر باشــے
خدایا خیلی دلم گرفته...آخه چرا یهو اینجوری شد...واقعا دارم به قسمت و سرنوشت ایمان پیدا میکنم...ولی حاضرم قسم بخورم که همش ناخواسته بود....من که دوست نداشتم بیام اینجا خودت یه کاری کردی که اینطوری بشه....خسته شدم! گاهی وقتا فک میکنم من و تو زیادم از هم دور نیستیم!من زیر همون آسمونی زندگی میکنم که تو هم میکنی....تو شهری هستم که تو هستی...حتی بعضی روزا همون هوایی رو نفس میکشم که تو میکشی...میبینی با چه چیزایی دارم خودمو گول میزنم! برا تویی که حتی شک دارم یه دقیقه فقط ...
همـیشه که نـباید زلزله بیاید که ویرانی را ببـینی همـین کـه تـنها شـدی ویـرانی......!!!!!
این روزهـا .. همه ادعا دارن طعم خیانت را چشیده انـد .. همه ادعا دارن که بـدی را به چشم دیده انـد .. همه ادعا دارن که تنــهایی را کشیده انـد .. پـس کیـست کـه ایـن دنیـا را به گنــــد کشیده است؟! شایـد منم ... !!!
سرخ میشوی وقتی می شنوی دوستت دارم زرد میشوم وقتی می شنوم دوستش داری.... چهارشنبه سوری راه انداخته ایم سرخی تو از من زردی من از تو! همیشه من می سوزم....و همیشه تو میپری....