حالت تهوع دارم... این حالت تهوع لعنتی با هوای ازاد یا قرص درست نمیشه علاجششش...؟ فقط بالا اوردن فحش هایی هست که به بعضیا بدهکارم
آپدیت شده پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳ در ۲۰:۲۵ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (شخصی)
دوستان قدیم و جدید مدر استودیو و هم در داروخونه و منزل و شرکت بنده نمیرسم ک در خدمتتون باشم و مثه قدیم ندیما واستون تند تند پست آپ کنم لذا هرکی بام کار داش پیغوم خصوصی بزاره تا کارشو را بندازم. هنوزم همتونو خیلی خیلی دوست دارم و ازتون سپاسگذارم مخصوصا دوستانه قدیمی که تو Page دایان منو حمایت کردینو میکنین
آپدیت شده پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳ در ۲۰:۱۹ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (تنظیم فونت)
دلتنگ شدن برای کسی ... این نیست که از آخرین باری که او را دیده اید یا با او صحبت کرده اید چقدر گذشته است !!! بلکه دلتنگی آن لحظه ایست که در حال انجام کاری هستید ، و آرزو می کنید که ... کاش او نیز اکنون کنار شما بود !!!
سلام با تشكر از دوستاي گلي ك در وبلاگ سمفوني استفراغ فعاليت دارند و مطالبشونو در اينجا ب اشتراك ميذارند بنده ب عنوان ادمين سمفوني استفراغ جا داره از اين افراد تشكر كنم دوستان گلي همچون:سجاد + فاطيما+نيلو و ديگر... دوستان عزيز. در ضمن عزيزاني ك ميخوان در سمفوني استفراغ عضو بشن و بصورت حرفه ايي كار كنن ميتونن ب بنده در طي يك پ.خ درخواست بدن. با سپاس فراوان Dr.DayaN's
¥. دل ب تو دادم تا برایم ناز کنے¤ دل ندادم تا برے براے خودت جیگرکے باز کنے¤
€. لوازم آرایش چیست؟ وسایل شعبدھ بازے با قابلیت عجیب تبدیل لولو ب ھلو:-DB-)
همیشه میگن سکوت علامت رضاست اما من میگم نه... بعضی وقتا سکوت میکنی چون انقد رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی بعضی وقتا سکوت میکنی چون واقعا حرفی برا گفتن نداری گاهی موقع ها سکوت یه اعتراضه،گاهی موقع هام انتظاره... اما بیشتر وقت ها.... سکوت واسه اینه که هیچ کلمه ای نمی تونه غمی رو که تو وجود داری ،توصیف کنه...
شخصي را به جهنم مي بردند . در راه بر مي گشت و به عقب خيره مي شد . ناگهان خدا فرمود : او را به بهشت ببريد . فرشتگان پرسيدند چرا ؟ پروردگار فرمود : او چند بار به عقب نگاه کرد ... او اميد به بخشش داشت