همه نوشتن و گفتن شخصی شخصی.... ما مینویسیم و میگیم شخصی نی<لذت ببرین عمومی>
مغزم خش گیری لازم داره د ا ر د استفراغ میکند... فردام ضبط دارم وای خدااا Cover me..!! . . . .پ..ن4:: بیا CleaneXxXxX بدو بدو پاکش کن. خخخخخ . . . . .
حیف ک نیسی تا بگم::: باوررررررررررررررر کن نباید به هیچ مطلق گرایی تن دادهمه چیز نصبی تر از آن چیزی است که ما درک کرده ایم باور کن
443بار هم بگم کمه. بعله دوباره کلام پیچ و تاب خورد و به آن جا رسید که: حتا همین که "نباید به هیج مطلق گرایی ای تن داد" هم یک امر نسبی میباشد!.. :| پ.ن 3:من پیچش میبینم ولی باز هم بیخی.... +1:LoOl
نگارنده خالی الذهن شده میباشد حتا پ.ن دایان: چیزیایی که باعث میشن نفهمی زمان چطوری میگذره چیزای خوبی خواهند بود
بگو بگو که چه کارت کنم ز گریه جویم و دل را که شکارت کنم بیا که فقانت کنم ز خنده چینم و لب را که نشانت کنم +بخشی از شعر آرزو خسروی پی نوشت:محسن نامجو از این شعر را در کنار دو غزل از حافظ اجرا کرد. و با نام "بگو بگو" شهرت یافته است پ.ن2:وقتی به این شعر فکر میکنم هوس تجربه کردن مقداری عشق در سرم میلولد حتا..
442 بار دیروزگفتم اینو ک: من از آن روز که در بند توئم با خاطراتت آزادم ..N.. +چیکا کنم NA...قفل کردم دستم نمیره بنویسم.. +من همیشه تو دار بودم میترسم بنویسم چیزی. آخ آخ طبق معمول... باس باید بگم بیییییییییییییییییییییییی خی
اینو یادته هان؟ NNNNN؟؟؟؟ ناگهان زنگ میزند تلفنناگهان وقت رفتنت باشد مرد هم گریه میکند وقتی سر من روی دامنت باشد بکشی دست روی تنهاییش بکشد،دست از تو و دنیات واقعا عاشق خودش باشی واقعا عاشق تنت باشد روبه رویت گلوله و باتوم پشت سر خنجر رفیقانت توی دنیای دوست داشتنی بهترین دوست دشمنت باشد