Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
خدایادوباره دلم به وسعت یک دنیا گرفته ,میان این همه ارزوها ,دلتنگ ترین بنده ات را در یاب..... رودخانه اگر نگران مسیر باشد وبایستد,دیگر رودخانه نیست, مرداب است...... دلم برای گلهای سفید خونمون تنگ شده..... گل سفیدم..... فرزانه در حسرت شنیدن جونم گفتنت میمیرم...
به من میگه دوستت دارم.... نمیتونم باور کنم... عاشقتم...واااااااای !!!!!! چجوری این جمله ی زیبا روباور کنم.... این جمله رو زیاد شنیدم....ولی ...
انگاه که حس میکنی زیربار مشکلات کمرت درحال خم شدن است ناامید نباش...... شاید ان لحظه فرشته نجات دستهایش را روی شانه هایت گذاشته باشد!!!
وقتی بیایی ,دلم از امدنت میریزد... تویی که... نمیشناسمت.. ولی مرا می بینی میخوانی.. مهرمی ورزی....
عشق تو نیستی..عشق اونه که یه تیکه ازتیشرت منو با دنیا عوض نمیکرد... عشق اونه که پشت خط سکوت میکردتا صدای نفسامو بشنوه... عشق اونه که تا 5 دقیقه در دسترس نبودم 50 تا میس کال رو گوشیم بود... عشق اونه که بهترینا کنارش بودن ولی همیشه حساب منو ازبقیه سوا میکرد... عشق اونه که تمام بدیای منو دید بازم منو خواست عشق اونه که هر بار از من خورد بازم دستامو محکمترگرفت....
ازتو چه پنهون,گاهی انقدر خواستنی می شی که شروع می کنم به شمارش تک تک ثانیه ها.... برای یک بار دیگر....
قرینه است این درخت آن درخت بر آبی بی انتهای بالاتر تنها جای تو خالی ست سبزه قبای خواب ُ خیال من و دوباره خش خش گربه ی یاد تو که به حیاط دلم برگشته است می نشینم و در جمعیت نیمه روشن آن سوی پنجره در ایستگاه دنبال کسی شبیه تو می گردم و خوب می دانم که کسی کـَـس نمی شود زیرا هیچ انسانی قادر به ادامه انسانی دیگر نیست پس بازی ها فقط یک بازی اند ُ همین با این وجود کسی شبیه تو را پیدا می کنم و ...
سرگذشت کسی که هیچ کس نبودحرمت نگه دار دلم گلم که این اشک خون بهای عمر رفته من است میراث من نه به قید قرعه نه به حکم عرف یک جا سند زده ام همه را به حرمت چشمانت به نام تو مهر و موم شده با آتش سیگار متبرک ملعون کتیبه خوان قبایل دور این,این سرگذشت کودکی است که به ...