Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
دلم گرفته . دلم میخواد سرمو یواش بزارم رو شونه کسی اونوقت عمری گریه کنم دوست دارم زیر نور ماه باشه موقع سحر خوبه. خب منتظرت میمونم زیر درخت بلوط ..
دلم گرفته از این روزا از این روزای بد تمام نشدنی ای خدا کاری بکن دارم میمیرم از بی کسی این زمانه چه جالبه من که نفس میکشم ولی حس میکنم دارم خفه میشم .
میخوام بخندم ولی نمیشه آخه واسه چی واسه این که آفتاب گرمه من میسوزم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دلم میخواد یه شاخه یاس داشتم الان میبویدمش !
دلتنگم... نه برای كسی... از بی كسی ...!!! خسته ام... نه از تكاپو... از در به دری...!!! نه دوستی ... نه یادی ... نه خاطره ی شیرینی...!!! تنهایم... تنهاتر از آن سنگ كنار جاده...!!! اما مشتاقم!!! مشتاق دیدار آن كس كه صادقانه یادم كند...
داداش گلم چه خوش بود بچگیمون که من مداد نقاشیمو میدادم تا تو آفتابتو رنگ کنی تا هر دومون آفتابمون خاموش نشه ... دلم خیلی برات تنگ شده خیلی...
با من بمان زیرا گاهی اینقدر تنها میشوم که حتی آسمان هم برای شکستن من کمر همت میبندد !!
خدایا بارون بباره کاری کن تا بارون بباره دیروز من مثل امروز مثل فردا مثل دیروز اگه بارون بباره آروم آروم و نم نم میاد به سوی ذلم آروم آروم و پاره پاره