Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
نمی دانم چرا وقتی تو را میبینم قلبم بیقراری میکند؟ نمی دانم چرا وقتی صدایت رو می شنوم آشفته و سرمست می شوم؟ نمی دانم چرا نگاه تو، نگاه ملکوتی تو مرا خراب و پریشان می کند؟ نمی دانم چرا وقتی تو خاموش هستی، حملگی اصواب برای من نامفهوم می شوند؟ نمی دانم چرا تنها به امید دیدار تو، از خلوتکده خویش بیرون می شوم؟ راستی چرا جز نام تو چیزی بر لب ندارم؟!!! چرا دلم می خواهد همیشه با تو باشم؟
ه تو می گویم دوستت دارم می گویی زبانت لال! برای تو می نویسم دوست داشتن را می گویی دست هایت قطع! با چشمانم دوست داشتن را می دهم نشان می گویی چشمانت کور! به طرف تو می آیم برای دوست داشتن می گویی جسمت فنا! باشد! باشد ، همه چیزم را گرفتی اما روحم را نمی توانی! روحم تو را دوست دارد!
خدایادوباره دلم به وسعت یک دنیا گرفته ,میان این همه ارزوها ,دلتنگ ترین بنده ات را در یاب..... رودخانه اگر نگران مسیر باشد وبایستد,دیگر رودخانه نیست, مرداب است...... دلم برای گلهای سفید خونمون تنگ شده..... گل سفیدم..... فرزانه در حسرت شنیدن جونم گفتنت میمیرم...
به من میگه دوستت دارم.... نمیتونم باور کنم... عاشقتم...واااااااای !!!!!! چجوری این جمله ی زیبا روباور کنم.... این جمله رو زیاد شنیدم....ولی ...
انگاه که حس میکنی زیربار مشکلات کمرت درحال خم شدن است ناامید نباش...... شاید ان لحظه فرشته نجات دستهایش را روی شانه هایت گذاشته باشد!!!
وقتی بیایی ,دلم از امدنت میریزد... تویی که... نمیشناسمت.. ولی مرا می بینی میخوانی.. مهرمی ورزی....
عشق تو نیستی..عشق اونه که یه تیکه ازتیشرت منو با دنیا عوض نمیکرد... عشق اونه که پشت خط سکوت میکردتا صدای نفسامو بشنوه... عشق اونه که تا 5 دقیقه در دسترس نبودم 50 تا میس کال رو گوشیم بود... عشق اونه که بهترینا کنارش بودن ولی همیشه حساب منو ازبقیه سوا میکرد... عشق اونه که تمام بدیای منو دید بازم منو خواست عشق اونه که هر بار از من خورد بازم دستامو محکمترگرفت....
ازتو چه پنهون,گاهی انقدر خواستنی می شی که شروع می کنم به شمارش تک تک ثانیه ها.... برای یک بار دیگر....