توضیح میخواد چیکار
از انسان های بی عشق باید ترسید +از خودم میترسم حتا +چون دیگه عشقی نمونده ((N))ب یادت نوشتم تو حررررف مردم.. +خیلی دلم ب...
حیف ک نیسی::: ولی میدونم ک ای بیخی. بی وقتیمان شده است :| ولی غروب شد باهاش خداحافظی نکردم + + +پیرو پست قبلیم
حیف ک دیگه نیسی::: لاااااامصب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قدیم خواب بد میدیدیم میگفتن با شکم پر خوابیدی ولی انگاری با شکم خالیم بخوابم باز خواب و کابوس دنبالمه..
حیف ک دیگه نیسی::: طالعم هیچ طلوع نکرد از کنج این تاریک خانه که ته گرفته دیگر تمام شور زندگانیم اینکه تا کجا با این تنهایی وحشتناک دوُوم بیارم شرطه...میشنوی ؟ یا خوابی؟((N))
حیف ک دیگه نیسی::: از ابتدا آغاز اطرافمان را تنهایی در بر گرفته بود همی...یادته؟؟؟؟ از هوش می،سه نقطه کاش هنوز القای زمانه مارا به شعر تبیینی کمی راه میداد
حیف ک دیگه نیسی::: یادمه توو بچگی بارها و بارها به دلایل مختلف فقط به خاطر تظاهر گریه کردم :|دروغ گویه خوبی نیستم ولی خوب فیلم بازی میکنم
دوستای گلم::: ﻫﻤﻪﯼ ﺭﺍﺑﻄﻪﻫﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﻧﺸﻮﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺘﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﻨﺪ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﻭﻗﺘﯽ بهتون وابسته شد …
از تو که حرف میزنم!!!! یک جور خییلی بدی.... حالم خوب می شود.....................................!!!!