حیف ک دیگه نیسی::: طالعم هیچ طلوع نکرد از کنج این تاریک خانه که ته گرفته دیگر تمام شور زندگانیم اینکه تا کجا با این تنهایی وحشتناک دوُوم بیارم شرطه...میشنوی ؟ یا خوابی؟((N))
حیف ک دیگه نیسی::: از ابتدا آغاز اطرافمان را تنهایی در بر گرفته بود همی...یادته؟؟؟؟ از هوش می،سه نقطه کاش هنوز القای زمانه مارا به شعر تبیینی کمی راه میداد
حیف ک دیگه نیسی::: یادمه توو بچگی بارها و بارها به دلایل مختلف فقط به خاطر تظاهر گریه کردم :|دروغ گویه خوبی نیستم ولی خوب فیلم بازی میکنم
دوستای گلم::: ﻫﻤﻪﯼ ﺭﺍﺑﻄﻪﻫﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﻧﺸﻮﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺘﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﻨﺪ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﻭﻗﺘﯽ بهتون وابسته شد …
از تو که حرف میزنم!!!! یک جور خییلی بدی.... حالم خوب می شود.....................................!!!!
دوستت دارم باتمام احساس ام دوستت دارم به اندازه دلتنگی های عاشقانه ام دوستت دارم عمیق تراز بی قراری هایم دوستت دارم دوستت دارم
❤دوســت داشــتن " يعنــي : ده تــا بهــتر از اون بــياد ســراغــت امــا تــه ِ دلــت بگــي : اون ... اون ... فــقــط اون❤ ❤ خــــود آزاري يعنــــي ، ميــــري اونجاهايــــي کـــه باهاش خاطــــره داشتــــي و ، بــــه يــــادش مــــي ميري ...❤ ❤چه دلمون بخواد ، چه دلمون نخواد ، خدا یک وقتایی دلش نمیخواد ما چیزی که دلمون میخواد رو داشته باشیم . . . ولی توکلمون هم باید به خودش باشه❤
آپدیت شده سه شنبه ۱۲ اسفند ۹۳ در ۲۳:۱۶ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (خواستم بیشتر فک کنم و مطلب اضاف کنم...)
عشق من ﺍﺯ ﻣﻦ ﻧﭙﺮﺱ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﺣﺪ ﻭ ﻣﺮﺯیﺑﺮﺍی ﺣﻀﻮﺭ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻧی ﻧﯿﺴﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘنی ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮی ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ “ ﺗﻮ ” ﺗﮑﺮﺍﺭ نمی ﺷﻮی . ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﻟﺒﺴﺘﻪ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ ﺍﮔﺮ ﻋﺸﻖ ، ﻋﺸﻖ ...