Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
تـــو رفـتـــی انـگـار کـه مـــــن از اولـش نـبـودم ! مـن ولــــی مـی مـانـم انـگـار کـــه تــــو تــــا آخــــرش هـسـتـی !
وقتی هستی ، می گویم "نکند برود !" وقتی نیستی ، می گویم "بر می گردد ؟" فرق ندارد که باشی یا نباشی ؛ من منتظرم ...
حال و روز ِ عجیبی دارم همیشه بر سر دوراهیم یک راه به تو می رسد و یک راه به تنهایی ! همیشه تُرا بر می گزینم و می رسم به تنهایـــی
صبح یک روز پاییزی است تو هستی عشق هست خدا هست فقط من در این میان گم شده ام چونکه در اندرون پستوی دلت پنهان شده ام
وقتی به تو فکر می کنم جاده می آید . . . وقتی در جاده می روم تو همراهم نیستی . . . تو و جاده در تنهایی من همدستید . . .
هنوز صدای قدم هایت را پشت سرم می شنوم که همچون غریبه ای مرا بی تفاوت دنبال می کنی ومن این چنین پیش خود می پندارم که هنوز … با گام هایت مسیرمرا دنبال می کنی ولی افسوس … مرگ بر دوراهی ها ، لعنت بر هرچه بیراهه است آری به اولین دوراهی که رسیدیم دیگر صدای قدم هایت نیامد تو رفته بودی همه گفتند که تو عابری بیش نبودی … ولی من میگویم دوراهی ها تورا ازمن ربودند لعنت بر دوراهی ها …
و حالا سری می زنیم به دفترچه ی خاطرات قدیمی که در دی ماه سال 88 باز شده گم شده بود ولی پیداش کردم.... __________________________________________________ ______ می نویسم که تو بخوانى، اما حیف ! دیگران عاشقانه هاى مرا می خوانند و یاد عشق خودشان می افتند ! و تو… حتى نگاه هم نمی کنى …!
رقاص کـــه باشــی ، دیگر آهنگـــ خاصی مــعنی نـدارد بـا هـر آهنگی بـاید برقـصــی !!! و ایـن روزهـــا . . .چه بـد آهنگــ هایـی میزنـد روزگــــار ، و مـن . . .هر روز برایش میرقــــصم!