پیرمردی صبح زود از خانه اش بیرون آمد.پیاده رو در دست تعمیر بود به همین خاطر در خیابان شروع به راه رفتن کرد که ناگهان یک ماشین به او زد.مرد به زمین افتاد.مردم دورش جمع شدند واو را به بیمارستان رساندند. پس از پانسمان زخم ها، پرستاران به او گفتند که آماده عکسبرداری از استخوان بشود.پیرمرد ...
روزی مرد کوری روی پله های ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو نوشته بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او میگذشت نگاهی به او انداخت فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد ...
عشق آدم را داغ می کند و دوست داشتن آدم را پخته می کند هر داغی یک روز سرد می شود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود . . .
خب کجا بودیم آهان امین حیاحی : حاجی واست بگه که اگه من برم تو خیابون یه چرخ بزنم 4 ملیون کاسبم .. گلزار : بابا تو به ما نمیخوری آخه !
گاز بده برو برو یه راست طلوع بده بالا بالا مکس ولوو تا خورشید بکند باز طلوع صبحت مثل گل و بزار بلو نشده هنوز شهر شلوغ دوست دارم نمیگم باز دروغ بشین دور و ور ما ببین زندگی داره بالا پایین تو میدون جمع شدیم خوب و شادو شنگولیم دنیا رو دوره کردیم زیر آسمون لاجوردی همه خوشیهای زندگی رو خیلی وقته کهنه کردیم الان دور هم جمیم اگه پلیسا هم جممون کردن تا آخرش باهمیم
اولی:کجا میری این موقع شب جوون؟ دومی:دارم قدم میزنم عمو اولی:من تا ته این جاده رفتم،همین جلوتر تموم میشه...
شما دخترخانم جوان! برای ازدواج*تان چه معیارهایی دارید؟ آیا ویژگی*های ظاهری خواستگارتان برایتان اهمیت زیادی دارد؟ اگر جوابتان به این سؤال مثبت است و فكر می*كنید حتما باید با مردی زیبا و خوش*تیپ ازدواج كنید توصیه می*كنیم حتما این مطلب را بخوانید.روانشناسان با تحقیق روی روابط زوج*های جوان به این نتیجه رسیده*اند مردانی كه چهره*ای زیباتر از همسرشان دارند بیشتر احتمال دارد طی زندگی احساس نارضایتی ...