مشاهده RSS Feed

جالب

1. ناف تهرون پیدا شد!!

انسان های زیادی وجود دارن که ادعا می کنن بچه ناف تهرونن، ولی هنوز هیچ کس دقیقن نمی دونه ناف تهرون کجاست و این نقطه همچنان نا معلوم مونده. توی این پستم قصد دارم با موشکافی دقیق، ناف تهرون رو مشخص کنم و بررسی کنم که چه کسایی واقعن بچه ناف تهرونن!
    اگه نقشه ی تهران رو ۹۰ درجه در جهت عقربه های ساعت بچرخونیم و با دقت نگاش کنیم می بینیم که شبیه بدن می شه که خیلی راحت قابل تشخیصه! اگه نمی تونید تشخیص بدید من برای راحتیتون این کارو کردم که می تونید ببینید:

...
  2. پیرمرد عاشق!

توسط در تاریخ شنبه ۰۸ مهر ۹۱ در ساعت ۱۲:۰۳ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    پیرمردی صبح زود از خانه اش بیرون آمد.پیاده رو در دست تعمیر بود به همین خاطر در خیابان شروع به راه رفتن کرد که ناگهان یک ماشین به او زد.مرد به زمین افتاد.مردم دورش جمع شدند واو را به بیمارستان رساندند. پس از پانسمان زخم ها، پرستاران به او گفتند که آماده عکسبرداری از استخوان بشود.پیرمرد ...
  3. مرد نابینا

توسط در تاریخ شنبه ۰۸ مهر ۹۱ در ساعت ۱۱:۴۷ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    روزی مرد کوری روی پله های ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو نوشته بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او میگذشت نگاهی به او انداخت فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد ...
  4. خنده ی شکلاتی

توسط در تاریخ شنبه ۰۸ مهر ۹۱ در ساعت ۰۰:۴۵ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    برچسب ها: جالب, خنده ویرایش برچسب ها
    دسته بندی ها
    گوناگون , جالب
  5. عشق آدم را داغ می کند

6. تو به ما نمیخوری آخه .

توسط در تاریخ جمعه ۰۷ مهر ۹۱ در ساعت ۲۳:۳۵ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    خب کجا بودیم آهان امین حیاحی : حاجی واست بگه که اگه من برم تو خیابون یه چرخ بزنم 4 ملیون کاسبم .. گلزار : بابا تو به ما نمیخوری آخه !
    برچسب ها: جوک, جالب, خنده ویرایش برچسب ها
    دسته بندی ها
    سینما , گوناگون , جالب , فرهنگ و هنر
  7. انار سرخ

توسط در تاریخ جمعه ۰۷ مهر ۹۱ در ساعت ۲۲:۳۸ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    دوست پیچکی تا حالا پیش خودت فکر کردی در محل زندگیت
    شاید تو فامیل یکی هست شاید چندتا
    خیلی دوست داره یکی از خنده هات .. یکی لباس پوشیدنت .. ویکی از اون انگشتر نقره ای تو دستت و یکی از خود خودت
    خوشش میاد پس همیشه قدر خودتو بدون نزار آرزوی یکی رو که دیدن تو و خنده های توست خراب شه ..
    اینه بخشی از گوشه دنیای من و تو .
  8. اشی مشی : )

توسط در تاریخ جمعه ۰۷ مهر ۹۱ در ساعت ۲۲:۰۵ (.:::: سمفونی استفراغ ::::.)
    انکار نمیکنم بچه که بودم بعد از تیله بازی کنار مغازه های شهر در شیشه اشی مشی جمع میکردم و تا حد مرگ میکوبیدمشون تا شاید سکه طلا بیرون بیارم

چکار میکنه تبلیغات با ما !
صفحه 4 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین