نه التماس می*کنم نه خیره خیره نگاهت فقط آه می*کشم و سکوت میکنم همین آه برای تمام زندگی* ات کافیست
هنوز هم ، حوالی خواب های شبانه ام پرسه میزنی لعنتی !! دیر وقت است ، آرام بگـــــــیربُگذار یک امشب را آسوده بخوابم……
تفحص" به قلم حميد داوود آبادي به همت نشر يا زهرا(س) در شمارگان 5هزار جلد و قيمت 2800 تومان منتشر شده است. كتاب "تفحص" حاصل سفرهاي حميد داود آبادي به فكه و گزارش هايش از عمليات تفحص، كشف و تشييع شهدا ار فكه تا تهران است. اين كتاب سالها پيش از اين در مجموعه اي قطور تر به چاپ رسيد، ولي امروز، بر حسب ضرورت و نياز، به همت عزيزاني دل سوز، به شكل اين مجموعه ارائه شده است. در مقدمه كتاب بعد از اينكه نويستنده توضيح مي دهد چگونه شهدا ...
[کسی که از صدا می گفت به لب مهر سکوتم زد مرا بالای بالا برد ولی سنگ سقوطم زد حرف ها گفتند و نشنیدم بدی کردند و بخشیدم زتیغ اشکم چپیکید اما....ولی من باز خندیدم سکوتم حرف ها دارد ولی چشم و دهان بستم ببین ای خوب دیروزی کجا بودم ....کجا هستم!!
شق واقعی. ماجرای عشق "رودان و مالنا" بسیار جالب یک لک لک نر در عملی شگفت انگیز همه ساله 13 هزار کیلومتر را برای رسیدن به همسر بیمار و معلول خود پرواز می کند. با فرارسیدن بهار، "رودان" لک لک نر همانند سالهای گذشته امسال نیز پس از طی یک مسیر 13 هزار کیلومتری از آفریقای ...