Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
این روزها در من حالت فوق العاده اعلام شده..! بیش از حد مجاز دلتنگ شده ام.
کاش تلخی زندگی کمی الکل داشت! شاید مستم میکرد و درد را نمی فهمیدم!
...و اما من و تو دور از هم ميپوسيم غمم از وحشت پوسيدن نيست غمم از زيستن بي توست
شبي بود برفي....هوا سرد بود و كولاك بهانه اي براي با هم بودن! زير چترم تا پايان كوچه همرا شدي. كاش هوا هميشه سرد و برفي باشه تا من و تو بهانه اي براي با هم بودن داشته باشيم!
دلم می خواهد نامت را صدا کنم! یک طور دیگر! جوری که هیچ کس صدایت نکرده باشد! یک طور که هیچ کس را صدا نکرده باشم! دلم می خواهد نامت را صدا کنم! یک طور که دلت قرص شود که من، هستم…! یک طور که دلم قرص شود که با بودن من، تو هم هستی…!
روزي با خودم فکر ميکردم که اگر او را با غريبه اي ببينم شهر را به آتش ميکشم اما الان حتي حاضر نيستم کبريتي روشن کنم تا ببينم او کجاست چه خوب بود همه آدمها ميفهميدند فبل از اينکه فسيل شوند ، به يکديگر محبت کنند . . . حکايت جالبي ست . فراموش شدگان , فراموش کنندگان را , هرگز فراموش نميکنند .
این روزها حس عجیبی دارم.فکر میکنم تمام آنچه بر من می گذرد و گذشته در خواب بوده فکر میکنم همه یک رویاست.به حضورت محتاجم به آمدنت اینکه صدایم کنی دستم رابگیری وازاین دنیای خاکستری بیرون بکشی . آخرین چیزی را که به خاطر دارم : این است که عاشق بودم کسی را دوست داشتم بی نهایت .... افسوس تودیگرنیستی تابودن راباور کنم.بی تو ازبارانی بودن خسته ام و از شمردن ستاره ها نیز . میخواهم سعی کنم به خاطربیاورم که عاشقانه لحظه های ناب زندگیم راازدست ...
هيچ وقت سعي نکن خودت را عاشق کني حتي وقتي که تنها ترين هستي حتي وقتي در روز عاشقي هر کسي هديه اي در دست دارد وبي صدا فرياد ميزند من عاشقم ميدانم سخت است اما باز هم سعي نکن عاشق شوي و عشق را به قلب خود تحميل کني ميدانم سخت است اما صبر پيشه کن عاقبت روزي در اين تنهايي ها احساس خواهي کرد دلت از دوريه نگاهي که شايد تکراري ميپنداشتي از نشنيدن صدايي که برايت بي اهميت مينمود افسرده ميشود دلهره هايت را به ...