Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
این روزها در من حالت فوق العاده اعلام شده..! بیش از حد مجاز دلتنگ شده ام.
کاش تلخی زندگی کمی الکل داشت! شاید مستم میکرد و درد را نمی فهمیدم!
...و اما من و تو دور از هم ميپوسيم غمم از وحشت پوسيدن نيست غمم از زيستن بي توست
شبي بود برفي....هوا سرد بود و كولاك بهانه اي براي با هم بودن! زير چترم تا پايان كوچه همرا شدي. كاش هوا هميشه سرد و برفي باشه تا من و تو بهانه اي براي با هم بودن داشته باشيم!
دلم می خواهد نامت را صدا کنم! یک طور دیگر! جوری که هیچ کس صدایت نکرده باشد! یک طور که هیچ کس را صدا نکرده باشم! دلم می خواهد نامت را صدا کنم! یک طور که دلت قرص شود که من، هستم…! یک طور که دلم قرص شود که با بودن من، تو هم هستی…!
خستگی را تو بخاطر بسپار که افق نزدیک است و خدایی بیدار که تو را می بیند و به عشق تو همه ی حادثه ها را می چیند که تو یادش افتی و بدانی که همه ی بخشش از اوست و همینش کافی است...
آپدیت شده پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۱ در ۱۷:۳۶ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
مرا به كدامین راه میبرد این دل ؟ دلم نگاه می خواهدنگاهی از سر شوق،که از آن طرف چهاراه آمدنم را بنگرد . .
لینکین پارک-شکستن عادت لینکین پارک-انتظار برای پایان لینکین پارک-تلکش کن لینکین پارک-با خاک یکسانش کن