اعصابم این روزها عین بیسکویت شده... از اون بیسکویت هایی که یک هفته میمونه ته کیفت.که یادت میره بخوریش... همون ته له میشه.خورده میشه.پوووووووووووووووودر میشه
فرشته ها آمده اند پایین همه جا پر از فرشته است از کنارت که رد می شوند، می فهمی؟ اسمت را که صدا می زنند، می شنوی؟ دستشان را که روی شانه ات می گذارند، حس می کنی؟ راستی حیاط خلوت دلت را آب و جارو کرده ای؟ دعاهایت را آماده گذاشته ای؟ آرزوهایت را مرور کرده ای؟ می دانی که امشب به تو هم سر ...
آپدیت شده پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳ در ۱۶:۵۱ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (تنظیم فونت)
نطفه تمام سمفونی ها در نگاه تو بسته می شوند آن زمان که به صرافت نوشتن ملودی عشقت می افتم.. آنقدر "دو"ر ِ تو می گردم تا ایمان بیاوری به "ر"سالت عشقی که روی شانه های خیالم سنگینی می کنند.. "می"خوانم تو را در گام ماژور.. یک اُکتاو بالاتر از هفت نت خیال می خوانم تو را با صدای سوپرانو تا تمام "فا"صله ها از ادا کردن نت به نت عشقت کر، شوند... در تصوف نگاهت، به "سُلـ" ...
دلم سوخت ب حال پسري ك وقتي گفتم كفش هايم را خوب واكس بزن گفت: خاطرت جمع باشد!!!! مثل سرنوشتم سياهش ميكنم!!!
دیارت را گم کردم .....از کدوم دیار پیذایت کنم......که اصلا وجودت راحس نمیکنم.....در کدوووووووم دیار بدنبالت بگردم!در کدوم دیاااااااارررر!!
[COLOR=#800000][SIZE=4]عشق مثل آب میمونه...که میتونی توی دستت قایمش کنی...آخرش یه روز دستت رو باز میکنی میبینی نیست...قطره قطره چکیده بی آنکه بفهمی...اما دستت پر از خاطه است[/SIZE][/COLOR]
[CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4]اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه؟[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4]دیدی اشتباه کردی[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4]دوست داشتن حرف نیست یه زندگیه[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4]اما زندگی ۲ حرف بیشتر نیست: تــــــ ...
[COLOR=#a52a2a][B][LEFT][FONT=lucida grande]هرشـ ـَب اَز پـ ـُشتِ صـ ـَفحـ ـہ کـ ـوچَکـ ـ ـِ مـ ـ ـوبایـ ـ ـلـ[/FONT][/LEFT] [/B][/COLOR] [COLOR=#a52a2a][B] [LEFT][FONT=lucida grande]دَر آغوشَــم میـ ـگیرے [/FONT][/LEFT] [/B][/COLOR] [B][COLOR=#a52a2a] [LEFT][FONT=lucida grande]و نـ ـِمیدآنـ ـ ـے [/FONT][/LEFT] [/COLOR] [/B][COLOR=#a52a2a] [/COLOR][LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida ...