دلم سوخت ب حال پسري ك وقتي گفتم كفش هايم را خوب واكس بزن گفت: خاطرت جمع باشد!!!! مثل سرنوشتم سياهش ميكنم!!!
امسال چرت ترین اول مهرو داشتم واااااااااااااااااااااااا ااااای
[COLOR=#800000][SIZE=4]عشق مثل آب میمونه...که میتونی توی دستت قایمش کنی...آخرش یه روز دستت رو باز میکنی میبینی نیست...قطره قطره چکیده بی آنکه بفهمی...اما دستت پر از خاطه است[/SIZE][/COLOR]
[CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4]اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه؟[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4].[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4]دیدی اشتباه کردی[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4]دوست داشتن حرف نیست یه زندگیه[/SIZE][/COLOR][COLOR=#800000][SIZE=4]اما زندگی ۲ حرف بیشتر نیست: تــــــ ...
دلتنگ شدن برای کسی ... این نیست که از آخرین باری که او را دیده اید یا با او صحبت کرده اید چقدر گذشته است !!! بلکه دلتنگی آن لحظه ایست که در حال انجام کاری هستید ، و آرزو می کنید که ... کاش او نیز اکنون کنار شما بود !!!
سلام با تشكر از دوستاي گلي ك در وبلاگ سمفوني استفراغ فعاليت دارند و مطالبشونو در اينجا ب اشتراك ميذارند بنده ب عنوان ادمين سمفوني استفراغ جا داره از اين افراد تشكر كنم دوستان گلي همچون:سجاد + فاطيما+نيلو و ديگر... دوستان عزيز. در ضمن عزيزاني ك ميخوان در سمفوني استفراغ عضو بشن و بصورت حرفه ايي كار كنن ميتونن ب بنده در طي يك پ.خ درخواست بدن. با سپاس فراوان Dr.DayaN's
تمام احساسم شده سنگ .......سنگی برای شکستن دلی دیگر ...........دیگری برای شکستن دلم اقدر تلاش مکند که.....که دیگر توان ندارد....توان ندارد که دلی دیگر را بشکند ...........
چی فهمیدیم از این زندگی که نصف استانداردشم گذشته تازه؟ به چی دلو خوش کردیم آخه داش دایان؟ اگه قرار بود طوفانم بکنیم،گرد وخاکش تو این بیست و پنج سال باید بلند میشد!!!
آپدیت شده یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۲ در ۱۷:۲۷ توسط [ARG:5 UNDEFINED]