احساس غربت میکنم وقتی کنارم نیستی با اشک خلوت میکنم وقتی کنارم نیستی تصویر زیبای تو را کنج دلم چسبانده ام او را زیارت می کنم وقتی کنارم نیستی
دارد به انتها مي رسد بودنم در اين هستي كه تو نيستي
شهرمن روبه زوال است توبایدباشی دل من زیرسوال است توبایدباشی فال حافظ زدم آن رندغزل خوان می گفت: زندگی بی تومحال است توبایدباشی ****** تصویر غیر مجاز حذف شد
دلتنگ شدن برای کسی ... این نیست که از آخرین باری که او را دیده اید یا با او صحبت کرده اید چقدر گذشته است !!! بلکه دلتنگی آن لحظه ایست که در حال انجام کاری هستید ، و آرزو می کنید که ... کاش او نیز اکنون کنار شما بود !!!
هر لحظه بهانتو میگیرم هر ثانیه بانبودنت درگیرم حتی تواگربه خاطرم تب نکنی من یک طرفه برای تومیمیرم
هوس کرده ام که توباشی من باشم وهیچکس نباشد آنگاه داغترین آغوش ها را از تنت و شیرین ترین بوسه ها را از لبانت بیرون بکشم به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت و تو نیستی
تو آخرین آب از این زمستونی راز گل یخ را تویی که میدونی تویی که میتونی تو فصل سرد من طلوع کنی با عشق به مرز درد من گل یخم اما گریزون از سرما بزار توی دستات آب بشم از گرما
چی فهمیدیم از این زندگی که نصف استانداردشم گذشته تازه؟ به چی دلو خوش کردیم آخه داش دایان؟ اگه قرار بود طوفانم بکنیم،گرد وخاکش تو این بیست و پنج سال باید بلند میشد!!!
آپدیت شده یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۲ در ۱۷:۲۷ توسط [ARG:5 UNDEFINED]