Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
در دادگاه عشق قسمم قلبم بود، وكيلم دلم بود و حضار جمعي از عاشقان و دلسوختگان قاضي نامم را بلند خواند و گناهم را دوست داشتن تو اعلام كرد پس محكوم شدم به تنهايي و مرگ كنار چوبه ي دار از من خواستند تا آخرين خواسته ام را بگويم و من گفتم به تو بگويند: دوستت دارم
عاشقت بودم و ديوانه حسابم کردی آشنا بودم و بيگانه خطابم کردی گفته بودم چو بيايی غم دل با تو بگويم چه بگويم، که غم دل برود تا تو بيايی!
بی خیال است… خیلی بی خیال… همان کسی که… تمام خیال من است…
عزيزم زندگي بي تو ديگر به معناي زنده بودن نيست اين حرفهايم احساسي نيست يك حقيقت قلبي است با اينكه حقيقت تلخي است اما چارهاي جزءباور ان نيست باور كردنش سخت است اما امتحان ان مجاني است
زندگی صدای معصومانه ی خرد شدن قلب هاست زندگی با همه ی شکستن هایش زیباست زندگی افسوس دیروز است زندگی شادی فرداهاست زندگی را هرجور میخوانم در جواب نیرنگ هایش میمانم فریاد و سکوت هایش همه دندان شکن است گرچه هر حرفی را جواب میدانم زندگی در خیالم غرق اواز است لحظه ای رقص شاذی ها اغاز است اما غم ها هم جفت میگیرند جا برای تخم هایشان بس باز است ...
زندگی باید کرد گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه با سوسوی امیدی کمرنگ زندگی باید کرد گاه با غزلی از احساس گاه با خوشه ای از عطر گل یاس زندگی باید کرد گاه با ناب ترین شعر زمان گاه با ساده ترین قصه یک انسان ...
روبه قبلم نکنید من هنوز منتظرم که بیاد از در من ببینم روی ماه اون گلم دوتا یادگاریاشو اره واسم بیارید یکیش روسینمو یکیش رو لبهام بذارید ای خدا امون بده نذار بی کس بمیرم ای صبری بکن عشقمو بازم ببینم مگه تو نگفتی عاشقا برات عزیزترند پس بگو فرشته مرگم نیاد دوروبرم ...
هر چقدر بد شدی بازم حرف رفتن نزدم تو همش راهتورفتی من همش راه اومدم تا به سختی ها رسیدیم خودتو باختی چرا؟ اگه دوریم دغدغت بود دورم انداختی چرا؟ هر کاری کردم به چشت اصلا نیومد ببخش عزیزم که همین ازم بر اومد چی شد: اون حس زلالت اون دل ساده و صاف لااقل دستشو ول کن جلومن بی انصاف من دلم قد یه دریاس طاقتم خیلی کم نگیردستاشا اقلاپیش من اینقدر محکم تا یکی اومدسراغت دل منورو پس زدی یا کنار کشیدی اما کاش کنار میومدی به هر ...