توضیحات رو بعدا میگم
سـیـــــــــــــــــگــــ ــار؟؟؟!!؟!؟!؟!!! ازش متنفرم...!!من پدر بزرگم و به خاطرش از دست دادم....!! دیگه نمیخوام یه قربانی دیگه بده!؟!! تـــــــردیــــــــد؟!!؟!؟!؟!؟! سلامم و بهش برسون....خیلی وقته دیگـــــــه به سراغم نیومده!!! عشـــــــــــق؟!؟!؟!! بعد ســـــه ســــــال هنـــــوز دست از سرم بر نداشته!!!!
زندگی ســــــــــخته!!همه چیش..!!از عشقش گرفته تا جداییش..!! از وفا گرفته تا بی وفاییش...!!از تولدش گرفته مرگـــــــــــش..!!! ر ی د م به هر چی زندگیه..!!...!!! دیشب بازم تنها بودم..!!مثه همیشه..!!مهم نیست!!دیگه عــــــــــادت کردم..!!! گفتم که زندگی سخته...!!! میشه راحتم کنی و بزاری بمیرم؟!!؟!! تحمــــــــل؟!؟! دیگه داره حالم ازش بهم میخوره..!! بفهم..!! گزافه زیاد میگویم...مرا ببخش..!!!
زیـر ابـرویـت را کـه بـرداشـتی ارز ِ تـوجـهت گــران شد! بـی آرایـش هـم خـریـدار داشتی، حـالا بـا این خـط چـشم و سایـه چـه کـرده ای را نـمی دانی! بـا عـرضه ی هر سهم از لبـخـندت، ارزش ِ کـل سهام بـورس داف را تــکان داده ای قـصد فـروش هـم نـداری نـیازی بـه فــروش نیـست، تـا وقــتی مــرا داری ....
آپدیت شده شنبه ۱۲ مرداد ۹۲ در ۱۴:۱۹ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (what)
**.ب مناسبت شھادت امیرالمومنین (ع) و شبھاے قدر،وبلاگ سمفونے استفراغ تا پایان ایام سوگوارے و شبھاے قدر بستھ میباشد.**
¥. دل من خوردھ ب دل تو گرھ،نکنہ باز کنے تو این دو گرھ. پ.ن بیا باز کن
¥. دل ب تو دادم تا برایم ناز کنے¤ دل ندادم تا برے براے خودت جیگرکے باز کنے¤
€. لوازم آرایش چیست؟ وسایل شعبدھ بازے با قابلیت عجیب تبدیل لولو ب ھلو:-DB-)