Symphony vomissements" Symphony vomiting" تراوشات اسیدےذھن بیمار سادیسمے من. I'm sick sadistic brain acidic seeps. Je suis malade, s'infiltre esprit sadiques کپی بردارے از مطالب این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع نیز مجاز است لذا پیگرد قانونی هم ندارد,,حتی برای شما دوست عزیز:وو
یادم باشد زندگی را دوست دارم. یادم باشد قلب کسی را نشکنم. یادم باشد زمان، بهترین استاد است. یادم باشد که عشق کیمیای زندگیست. یادم باشد پاکی کودکیم را از دست ندهم. یادم باشد زندگی، ارزش غصّه خوردن ندارد. یادم باشد پل های پشت سرم را ویران نکنم. ...
فقـط یه بوی عـطر یـه تَشابُـه اسـم کافیـه تا احساس کُنی قلبـت داره از تو سینَت کَنده میشه !!!!
وقتی زنی دیوانه وار باتو بحث میکنه خوشحال باش یعنی هنوز دوست داره یعنی براش مهمی یعنی رو تو حساسه یعنی روت غیرت داره یعنی می خواد تو رو دیوانه ،بترس از سکوت زن,چون نشانه پایان توست زنی که سکوت کرد یعنی تورو برای خودش تموم کرده
بنويس "دوستت دارم" !! آخه ميدونی آدما گاهی اوقات خيلی زود حرفهاشونو از ياد میبرن ولي يه نوشته , به اين سادگيها پاک شدني نيست . گرچه پاره کردن يک کاغذ از شکستن يک قلب هم ساده تره ولي تو "بنويس" ...
صبر کردن دردناک است .. و فراموش کردن دردناک تر !! ولی از این دو دردناک تر این است که ندانی باید صبر کنی یا "فراموش" ...؟!
فردا و ديروز با هم دست به يکي کردند .. ديروز با "خاطراتش" مرا فريب داد !! فردا با وعده هايش مرا خواب کرد .. وقتي چشم گشودم امروز گذشته بود ..
خدا کند تبسم لبی به آه نشکند بلور بغض سینه ای به شامگاه نشکندپرنده ای که پر زند به شوق آشیانه ای خدا کند که بال او میان راه نشکند
هنوز صدای قدم هایت را پشت سرم می شنوم که همچون غریبه ای مرا بی تفاوت دنبال می کنی ومن این چنین پیش خود می پندارم که هنوز … با گام هایت مسیرمرا دنبال می کنی ولی افسوس … مرگ بر دوراهی ها ، لعنت بر هرچه بیراهه است آری به اولین دوراهی که رسیدیم دیگر صدای قدم هایت نیامد تو رفته بودی همه گفتند که تو عابری بیش نبودی …