€. لوازم آرایش چیست؟ وسایل شعبدھ بازے با قابلیت عجیب تبدیل لولو ب ھلو:-DB-)
گاز بده برو برو یه راست طلوع بده بالا بالا مکس ولوو تا خورشید بکند باز طلوع صبحت مثل گل و بزار بلو نشده هنوز شهر شلوغ دوست دارم نمیگم باز دروغ بشین دور و ور ما ببین زندگی داره بالا پایین تو میدون جمع شدیم خوب و شادو شنگولیم دنیا رو دوره کردیم زیر آسمون لاجوردی همه خوشیهای زندگی رو خیلی وقته کهنه کردیم الان دور هم جمیم اگه پلیسا هم جممون کردن تا آخرش باهمیم
اولی:کجا میری این موقع شب جوون؟ دومی:دارم قدم میزنم عمو اولی:من تا ته این جاده رفتم،همین جلوتر تموم میشه...
تابستون خوب بود؟ غصه خوردن نداره ... همش 9ماه به تابستون بعدی مونده، چیزی نیست که! کلا میشه 40 هفته بعبارتی 270 روز ) ینی 6480 ساعت )) در واقع میشه 388800 دقیقه میشه 23328000 ثانیه همش!چیزی نیست که! [هاهاها]
1_ هرروز صبحانه چای با نون و پنیر میخوری. ۲_ در روز حداقل ۵ بار از واژه*های عزیزم / قربونت برم / اختیار دارین / شرمنده استفاده میکنی. ۳_ هر دومین جمله رو با ببین شروع میکنی. ۴_ اگر ساعت ۵ قرار داشته باشی ساعت ۶ از خونه بیرون میری. ۵_ بابا مامانت میخوان که دکتر ...
ابتدا در داشبورد را بسته سپس با دو دست دو طرف در داشبورد را از قسمت زیر گرفته وبه آرامی به سمت خودمان می کشیم ودر قفل خواهد شد . برای باز کردن قفل با دو دست به قسمت پایین داشبورد فشار وارد می کنیم ودر باز می شود . موفق باشید . امضا نصب سيستم هاي حفاظتي خودرو CAR ALARM SYSTEM