عجب کاری کردماسبزه انداختم حالا هی باید نگران باشم خشک نشه کپک نزنه جاش خنک باشه یکی نیس بگه توکه حوصله این کارارونداری چرااین هوسارومیکنی
ماهی کوچولوی قرمز5تاهزارتومن بندازیم توی تنگ زجرشون بدیم دلمون خوش بشه عیده دیگه
گاهی میرسه که دیگه از خدا نه پول میخوای، نه خونه میخوای، نه کسب و کار میخوای، نه... فقط یه دل خوش میخوای! فقط یه دل خوش...
خودم و خـــــدایم را دوست دارم از روزی که دریافته ام جز خودم و خـــــدایم کسی را ندارم که دلداریم بدهد برایم آواز بخواند و با همه ی بدیهایم ترکم نکند . از وقتی خودمــــــان را دوست دارم دیگر تنها نیستم...
خدایا.... کودکی ام را گرفتی. جوانی ام را دادیعقلم را گرفتی. عشق را دادیعشق را گرفتی .تنهایی را دادیآرزوهایم را گرفتی. حسرت هارا دادی.... خدایا برگردددددددمن هنوز نفسم میکشمیادت رفت نفسم را بگیری
بسلامتی دلم! که برای کسی دلتنگ شده که حتی روحشم هم از این دلتنگیم خبر ندارد..... دله دیگه شعور ندارهبسلامتی نامه های خیس که پوسید و پاره شد ولی دلی رو آروم نکرد....بسلامتی اونایی که هزار تا خاطر خواه دارن ولی دلشون گیر یه "بی معرفته"بسلامتی اون پدری که هنگام تراشیدن موی کودک مبتلا به سرطان گریه فرزندش رو دید ماشین رو داد به دستش و گفت: حالا نوبت توئه..... بتراش موهای منوبسلامتی همه کسایی که یه روزی یه حلقه ای رو ...
مهلت بده لعنتی قبول..... میرومفقط پایت را بردار تا غرورم را جمع کنم
دنیاااااااا ارزش پا کوبیدن به شکمت را نداشت ببخش مرا مادرررررررر