مطالب بدون دسته بندی
مردم دارن قالی میشورن و تارعنکبوتای سقفاشونو میگیرن منم یه کاسه تخم آفتابگردون گذاشتم دارم میشکنم خدایا منو هل بده یک کم
من چرک نویس احساسات تو نیستم!دوستت دارم هایت را جای دیگری تمرین کن...
-احساس چند سالی که دس از سرم برنداشته .........-احساس نسبت به چی خودمم هنوز نمیدونم....................-احساس که خیلی بدرد نخوره(البته برا من.....)-احساس چیزی که تو حسش نکری .......................-احساسم نسبت به تو.......................-احساس م داره از بین میره.............-خسته شدی از احساس نه منم خسته شدم هنوز گیج ومنگم ...
ومن خدا را نیز پشت سر گذاشتم.حالا دیگر من تنها تنهاترینمچون خدا تورا داردامامنحتی تو را ندارم.
فقط نگا با کیا شدیم هفتاد پنج میلیون نفر :|
آنقدر مفهوم زندگی مشترك وسیع و عمیق است كه با یك یا چند جمله نمی*توان به آن دست یافت اما بد نیست بدانید كه چه دیدگاهی در مورد مسائل پایه*ای ازدواج و زندگی مشترك دارید اگر مجرد هستید و قصد ازدواج دارید احتمالا تا به حال به مفهوم زندگی مشترك زیاد فكر كرده*اید. نمی*توان بدون ...
گر به*تازگی زندگی مشترک خود را آغاز کرده*اید، با رعایت نکات ساده و در عین حال، بسیار حساس زیر، می*توانید از زندگی*تان لذت* برده و برای همسرتان، همراهی همیشگی باشید. 1 - به* یاد خدا باشید و از او کمک بخواهیدبا یاد خدا، دل*ها آرام می*گیرد و مطمئن باشید خداوند به شما کمک خواهد کرد.2 - هدفی مشترک را در نظر بگیریدبا هم*فکری برای خود و همسرتان، هدف مشترکی داشته باشید و برای رسیدن به آن، یکدیگر را کمک کنید.3 - خودخواه و خودرای نباشیدخودخواه و خودرأی نباشید تا بتوانید لذت*های معنوی را درک کنید4 - ...
٥٥١٤١٤٣ ای حرمت استاد علی محمد کریمخانی ٢٥٠٠ ریال ٣٠ روز ٥٥١٤١٥٥ ای حرمت دکلمه استاد علی محمد کریمخانی ٢٥٠٠ ریال ٣٠ روز