دوستان قدیم و جدید مدر استودیو و هم در داروخونه و منزل و شرکت بنده نمیرسم ک در خدمتتون باشم و مثه قدیم ندیما واستون تند تند پست آپ کنم لذا هرکی بام کار داش پیغوم خصوصی بزاره تا کارشو را بندازم. هنوزم همتونو خیلی خیلی دوست دارم و ازتون سپاسگذارم مخصوصا دوستانه قدیمی که تو Page دایان منو حمایت کردینو میکنین
آپدیت شده پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳ در ۲۰:۱۹ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (تنظیم فونت)
امسال چرت ترین اول مهرو داشتم واااااااااااااااااااااااا ااااای
سلام با تشكر از دوستاي گلي ك در وبلاگ سمفوني استفراغ فعاليت دارند و مطالبشونو در اينجا ب اشتراك ميذارند بنده ب عنوان ادمين سمفوني استفراغ جا داره از اين افراد تشكر كنم دوستان گلي همچون:سجاد + فاطيما+نيلو و ديگر... دوستان عزيز. در ضمن عزيزاني ك ميخوان در سمفوني استفراغ عضو بشن و بصورت حرفه ايي كار كنن ميتونن ب بنده در طي يك پ.خ درخواست بدن. با سپاس فراوان Dr.DayaN's
**.ب مناسبت شھادت امیرالمومنین (ع) و شبھاے قدر،وبلاگ سمفونے استفراغ تا پایان ایام سوگوارے و شبھاے قدر بستھ میباشد.**
€. لوازم آرایش چیست؟ وسایل شعبدھ بازے با قابلیت عجیب تبدیل لولو ب ھلو:-DB-)
سلام حالم خوبه خوبه دوباره نوشتن رو شروع کردم ایشالله تا چند روز آینده سمفونی استفراغ مثل قدیم هر روز آپه آپ آپ
در زماني كه به صفحه تلويزيون نگاه مي*كنيد، همه رنگ*ها طبيعي هستند؛ اما رنگ ساطع شده از تلويزيون در هنگام شب هميشه آبي به نظر مي*رسد. دماي رنگ (Color temperature) اصطلاحي است كه عكاسان با آن آشنا هستند كه شامل تركيبي از طول موج*هاي متفاوت نور از يك منبع نوري است؛ بطور مثال تركيب نور قرمز و سبز باعث ايجاد نور زرد مي شود؛ در حقيقت رنگي كه مي*بينيم ...
انسان های زیادی وجود دارن که ادعا می کنن بچه ناف تهرونن، ولی هنوز هیچ کس دقیقن نمی دونه ناف تهرون کجاست و این نقطه همچنان نا معلوم مونده. توی این پستم قصد دارم با موشکافی دقیق، ناف تهرون رو مشخص کنم و بررسی کنم که چه کسایی واقعن بچه ناف تهرونن! اگه نقشه ی تهران رو ۹۰ درجه در جهت عقربه های ساعت بچرخونیم و با دقت نگاش کنیم می بینیم که شبیه بدن می شه که خیلی راحت قابل تشخیصه! اگه نمی تونید تشخیص بدید من برای راحتیتون این کارو کردم که می تونید ببینید: ...