[CENTER]دیدین این پسرای دم بخت میگن: من قصد ازدواج ندارم؟[/CENTER] [CENTER]یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من![/CENTER] [CENTER]ازدواج که قصد نمی خواد! پول می خواد که تو نداری! شما آقا پسری که ابروهاتو ور میداری که خوشگل بشی، فقط با یه ابرو ورداشتن که خوشگل نمیشی، باید رژ بزنی، دامنم بپوشی که ...
[CENTER]گفتم:خدايا از همه دلگيرم گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من توام، تو من [B] ...
مرد از راه می رسه ناراحت و عبوس زن:چی شده؟ مرد:هیچی ( و در دل از خدا می خواد که زنش بی خیال شه و بره پی کارش) زن حرف مرد رو باور نمی کنه: یه چیزیت هست.بگو! مرد برای اینکه اثبات کنه راست می گه .... لبخند می زنه زن اما "می فهمه"مرد دروغ میگه:راستشو بگو یه چیزیت ...
روزی خانمی در حال بازی گلف بود که توپش تو جنگل افتاد. او دنبال توپ رفت و دید که یک قورباغه در تله گیر کرده است. قورباغه به او گفت : اگر مرا از این تله آزاد کنی سه آرزوی تو را برآورده می کنم . زن قورباغه را آزاد کرد و قورباغه گفت : "متشکرم" ولی من یادم رفت بگویم شرایطی برای ...
با خواندن اولین تست و انتخاب گزینه مناسب به سوالی که هر گزینه مشخص کرده بروید و به آن سوال جواب دهید. مثلا اگر گزینه پ سوال ۱را انتخاب کردیددیگر لزومی ندارد سوال۲و ۳را پاسخ دهید فقط کافی است بهسوال۴ مراجعه کنید. ۱)بیش از همه دوست دارید به کجا سفر کنید: الف) پکن: رجوع شود ...
[RIGHT][COLOR=#ff3399][FONT=Tahoma]ويژگيهاي شخصيتي برونگرا[/FONT][/COLOR] [/RIGHT] [RIGHT][B][COLOR=black][FONT=Tahoma]1-[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Tahoma] علاقه مند به وقايع پيرامون خود. [B][FONT=Tahoma]2-[/FONT][/B] رو راست و معمولا پر حرف. [B][FONT=Tahoma]3-[/FONT][/B] عقيده خود را با عقايد ديگران مقايسه ميكند. [B][FONT=Tahoma]4-[/FONT][/B] اهل عمل ...
[COLOR=black][FONT=Tahoma]افراد را از لـحاظ آنكه چگونه اطلاعات كسب ميــكنند به دو گروه حسگر و الهام گر ميتوان تقسيم كرد:[/FONT][/COLOR] [RIGHT][COLOR=#ff3399][FONT=Tahoma]حس گرها[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]تــمركز بر دنـيـاي فـيــزيكي، با حواس پنجگانه خود زندگي مي ...
اگه پسرا نبودن کي مامانا رو دق مي داد؟ اگه پسرا نبودن به کی می گفتن اوا خواهر ؟ اگه پسرا نبودن کی شلوار کردی می پوشید بیاد تو کوچه ؟ اگه پسرا نبودن کی مجنون می شد ؟ اگه پسرا نبودن کي خونه رو مي کرد باغ وحش؟ اگه پسرا نبودن تو دانشگاه استاد کيو ضايع مي کرد؟ اگه ...