مشاهده RSS Feed

Miracle

1. از دست این خانم ها:

روزی خانمی در حال بازی گلف بود که توپش تو جنگل افتاد. او دنبال توپ رفت و دید که یک قورباغه در تله گیر کرده است.
    قورباغه به او گفت : اگر مرا از این تله آزاد کنی سه آرزوی تو را برآورده می کنم .
    زن قورباغه را آزاد کرد و قورباغه گفت : "متشکرم" ولی من یادم رفت بگویم شرایطی برای ...
  2. امید

تنها بازمانده یک کشتی شکسته توسط جریان آب به یک جزیره دورافتاده برده شد، او با بیقراری به درگاه خداوند دعا می*کرد تا او را نجات بخشد، او ساعتها به اقیانوس چشم می*دوخت، تا شاید نشانی از کمک بیابد اما هیچ چیز به چشم نمی*آمد.
    سرآخر ناامید شد و تصمیم گرفت که کلبه ای کوچک خارج از ...
    دسته بندی ها
    سرگرمی , گوناگون , جالب
  3. تست روانشناسی:

با خواندن اولین تست و انتخاب گزینه مناسب به سوالی که هر گزینه مشخص کرده بروید و به آن سوال جواب دهید.
    مثلا اگر گزینه پ سوال ۱را انتخاب کردیددیگر لزومی ندارد سوال۲و ۳را پاسخ دهید فقط کافی است بهسوال۴ مراجعه کنید.
    ۱)بیش از همه دوست دارید به کجا سفر کنید:
    الف) پکن: رجوع شود ...
  4. شخصیت های درون گرا و برون گرا

[RIGHT][COLOR=#ff3399][FONT=Tahoma]ويژگيهاي شخصيتي برونگرا[/FONT][/COLOR]
    [/RIGHT]
    [RIGHT][B][COLOR=black][FONT=Tahoma]1-[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Tahoma] علاقه مند به وقايع پيرامون خود.
    [B][FONT=Tahoma]2-[/FONT][/B] رو راست و معمولا پر حرف.
    [B][FONT=Tahoma]3-[/FONT][/B] عقيده خود را با عقايد ديگران مقايسه ميكند.
    [B][FONT=Tahoma]4-[/FONT][/B] اهل عمل ...
  5. ...

[COLOR=black][FONT=Tahoma]افراد را از لـحاظ آنكه چگونه اطلاعات كسب ميــكنند به دو گروه حسگر و الهام گر ميتوان تقسيم كرد:[/FONT][/COLOR] [RIGHT][COLOR=#ff3399][FONT=Tahoma]حس گرها[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]تــمركز بر دنـيـاي فـيــزيكي، با حواس پنجگانه خود زندگي مي ...
  6. وقتی یک پسر/یک دختر...

[COLOR=#ff0000]♥[/COLOR]وقتي يک دختر حرفي نميزند
    ميليونها فکر در سرش مي گذرد

[COLOR=#ff0000]♥[/COLOR]وقتي يک دختربحث نميکند
    عميقا مشغول فکر کردن است [COLOR=#ff0000]

♥[/COLOR]وقتي يک دختربا چشماني پر از سوال به تو نگاه ميکند
    يعني نمي داند تو تا چند وقت ديگر با او خواهي بود [COLOR=#ff0000] ...
  7. اگه پسرا و دخترا نبودن چی می شد؟

اگه پسرا نبودن کي مامانا رو دق مي داد؟
    اگه پسرا نبودن به کی می گفتن اوا خواهر ؟
    اگه پسرا نبودن کی شلوار کردی می پوشید بیاد تو کوچه ؟
    اگه پسرا نبودن کی مجنون می شد ؟
    اگه پسرا نبودن کي خونه رو مي کرد باغ وحش؟
    اگه پسرا نبودن تو دانشگاه استاد کيو ضايع مي کرد؟
    اگه ...
  8. ایینه

[COLOR=#000000] [FONT=arial][SIZE=3][B]آینه پرسید که چرا دیر کرده است؟ نکند دل دیگری او را اسیر کرده است؟ [/B][/SIZE][/FONT] [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=arial][SIZE=3][B] خندیدمو گفتم او فقط اسیر من است. تنها دقایقی چند تأخیر کرده است. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=arial][SIZE=3][B]گفتم امروز هوا سرد بوده است شاید موعد ...
صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین