[FONT=verdana][SIZE=3][COLOR=#3300FF][COLOR=#696969][B] [SIZE=1]به دنبال خدا نگرد خدا در بیابانهای خالی از انسان نیست[/SIZE][/B][SIZE=1] [/SIZE][/COLOR][SIZE=1] [COLOR=#696969][B] خدا در جاده های تنهای بی انتها نیست[/B][/COLOR] [COLOR=#696969][B] خدا در مسیری که به تنهایی آن را طی می کنی نیست[/B][/COLOR] [COLOR=#696969][B] خدا آنجا نیست[/B][/COLOR] ...
[COLOR=#ff3399]♦[/COLOR]متخصص کسی است که موضوع ساده یی را چنان پیچیده کند که باورت شود که پیچیدگی موضوع تقصیر توست! - ویلیام کاسل [COLOR=#ff3399]♦[/COLOR]اگر تلفن زنگ نزنه، منم!- جیمی بافه(خواننده ی امریکایی) [COLOR=#ff3399]♦[/COLOR]شاید کره ی زمین جهنم کره یی دیگر باشد!- آلدوس هاکسلی [COLOR=#ff3399]♦[/COLOR]بارزترین ...
[COLOR=#40e0d0]♦ [/COLOR]سازنده ترین کلمه" گذشت" است... آن را تمرین کن [COLOR=#40e0d0]♦[/COLOR] پر معنی ترین کلمه" ما" است...آن را بکار ببند. [COLOR=#40e0d0]♦ [/COLOR]عمیق ترین کلمه "عشق" است... به آن ارج بنه. [COLOR=#40e0d0]♦[/COLOR] بی رحم ترین کلمه" تنفر" است...از بین ببرش. [COLOR=#40e0d0]♦ [/COLOR]سرکش ...
درونم غوغاست... ساده میشکنم... حتی با یک تلنگر کوچک... اینگونه نبودم......... شدم.....
[SIZE=3][FONT=fixedsys][COLOR=#000000][B]معلم عصبی دفتر رو روی میز كوبید و داد زد: سارا ... دخترك خودش رو جمع و جور كرد، سرش رو پایین انداخت و خودش رو تا جلوی میز معلم كشید و با صدای لرزان گفت : بله خانوم؟ معلم كه [SIZE=3]بسیار عصبانی بود[/SIZE]، تو چشمای سیاه و مظلوم دخترك خیره شد و داد زد: چند بار ...
ک درختي تنها توي يک جنگل تاريک و سياه از غم و درد به خود ميپيچيد. از خودش ميپرسيد که چرا اينقدر تنهايم؟! که چرا هيچ دلي با من نيست؟ که چرا نيست دلي نگران من و تنهايي من؟ چه شود گر که دگر قد نکشم؟ چه شود اگر که من توي جنگل نباشم؟آنقدر گفت و گريست که شکست و آرام روي يک نهر روان ساخت ...
به کسی که دوستش داری بگو که چقدر بهش علاقه داری و چقدر در زندگی براش ارزش قائل هستی چون زمانی که از دستش بدی مهم نیست که چقدر بلند فریاد بزنی اون دیگر صدایت را نخواهد شنید
[COLOR=#ffa500][SIZE=4][FONT=impact][COLOR=#999933][B]خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها،یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR]