مشاهده RSS Feed

جام جم

1. گرانترین خودروی وارداتی به ایران (+عکس)

نزدیکترین رقیب پورشه در بین خودروهای گران*قیمت وارداتی به ایران سواري مرسدس بنز SL500 مدل 2013 ساخت 2012 سفيد به قیمت بیش از 186 هزار دلار است.

گران*قیمت*ترین خودروی سواری وارد شده به کشور در نیمه نخست 1391 یک دستگاه خودروی پورشه به ارزش گمرکی 257 میلیون تومان بوده است.

به گزارش ...
    دسته بندی ها
    جام جم
  2. نیکی کریمی در جشنواره ضد ايراني+(عکس)

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۴۸ (وبلاگ من)
    نكته قابل تأمل اين است كه اين جشنواره در برخي دوره هاي خود از فيلمسازان ايراني نيز جهت حضور در گروه هاي داوري دعوت كرده بود كه در يكي از دوره هاي پيشين، عباس كيارستمي اين دعوت را پذيرفته بود. اين بار نيز نوبت به نيكي كريمي رسيده تا ميهماني اين جشنواره شيخ نشين هاي دشمن ايران را ...
    دسته بندی ها
    جام جم
  3. عضویت در فیس بوک جرم نیست

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۴۶ (وبلاگ من)
    + 26
    + 3

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا با اعلام شناسایی بیش از ۱۰۰ هکر در کشور گفت: هکرها بیشتر به دنبال شناساندن نقاط ضعف ...
    دسته بندی ها
    جام جم
  4. بخوانید ولی تفکر کنید

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۴۴ (وبلاگ من)

...
    دسته بندی ها
    جام جم
  5. اینارو نگاه ....

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۴۱ (وبلاگ من)
    نمایشگاهی طی روزهای اخیر در لندن برگزار شده که صاحبان آن برای جلب نظر مردم، موهای زنان را به شکل های عجیبی در آورده اند. این موضوع با مخالفت گروههای حامی حقوق زنان مواجه شده و آنها اعلام کرده اند این نمایشگاه هدفی جز تبدیل زنان به مترسک و کالای تبلیغاتی ندارد.

...
    دسته بندی ها
    جام جم
  6. صیغه آنلاین

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۴۰ (وبلاگ من)
    به گزارش صراط، پدیده ازدواج اینترنتی پدیده نوظهوری است که بعد از کپی برداری های داخلی از شبکه های اجتماعی به تدریج شکل گرفت و امروز همزمان با رشد قارچ گونه این سایتها در فضای مجازی آمار استفاده از آن نیز روز به روز رو به افزایش است.

کاربران در چت روم ها و سایت های همسر یابی بدون اطلاع از شیوه صحیح استفاده از آنها، سعی دارند با برقراری ارتباط با دیگران همسر ایده آل خود را انتخاب کنند.

مهریه؛ یک ساعت اینترنت رایگان بعلاوه اشتراک Vpn یک ساله!

به ...
    دسته بندی ها
    جام جم
  7. حمل با جرثقیل م با ژاپن

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۳۹ (وبلاگ من)
    پلیس ژاپن راهکار جدیدی را برای حمل نقل بی دردسر خودرو های خلاف کار یافته است کارایی و قابلیت این موتورسیکلت در چند عکس زیر کاملا مشخص است. نه جرثقیل میخواهد و نه وانت و یا خاور و ...! همه با یک موتورسیکلت و یک نفرکه همان موتورسیکلت و پلیس می*توانند باشند قابل انجام است.

...
    دسته بندی ها
    جام جم
  8. تضاد رو نگاه....

توسط در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۱ در ساعت ۱۸:۳۶ (وبلاگ من)

...
    دسته بندی ها
    جام جم
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین