بمیرممی خوام بمیرم .برم ازاین دنیا دیگه نمی خوام سوز بشم زاین رویامی خوام بمیرم .بسه دیگه عاشقی زاین دنیا برم بخدا دروغه این همه عاشقیمی خوام بمیرم .توقبرم آرام وخوب باشم زاین دنیا می خواستم محبوب باشممیرم یه روز زاین دنیای طوفانی دلم هوس کرده هوای ...
اسم تودستم به تو که نمیرسه فقط حریف واژه ها میشم ! گاهی هوس میکنم تموم کاغذای سفید روی میز رو از اسم تو پر کنم … تنگاتنگ هم بدون هیچ فاصله ای !! از بس که خالــی ام از تو ... از بس که تو را کـم دارم ...
آدم هـا می آینـد زنـدگی می کننـد می میـرنـد و می رونـد امـا فـاجعـه ی زنـدگی تــو آن هـنگـام آغـاز می شـود کـه آدمی می رود امــا نـمی میـرد! مـی مـــانــد و نبـودنـش در بـودن تـو
پدر عسق بسوزد که هر چی می کشم از این عشق لعنتیست خوشا به اون دوران که تنها بودم و هم دم من فقط کامات و کاغذها و خودکارها بودنخوشا به اون دوران
خوردن چلو کباب و لباس های تازه براشون هوسه هی تندمیزنه...نفس نفس میزنه آخه تا کی باید رکاب بزنه هی داد میزنه تو دلش کسی نیس بشنوه چی تو دل صاحب مردش چیست..همه به فکر خودشونن تو این دور زمونه هیچ کس هیچکسو نمیشناسه ..خدایا با چه زبونی داد بزنم نگرانم نگران انسانهای بیچاره..بیچاره ...
انسان همیشه دوس داره که روزها ساعتها دقیقه ها ثانیه ها اونطوری که آرزو داره بگذره هیف هیف هیف آرزوهایم که برخلاف همیشگی گذشت و خواهد گذشت
می گویند دل تنگت نباشم !!!!خدای من انگار به آب می گویند خیس نباش.......
از تمام عصاره های مهربانی شیره گرفتم[I] تا اینکه عنصری را به دست اوردم که نامش را مادر نهادم [SIZE=5]مادر دوست دارم[/SIZE][/I]