تهمینه جون راست میگه واقعا پسر ها این جوری ان!! چه جالب!!
نوشته اصلی توسط tahmineh یعنی واقعا پسرها اینجوری هستن؟ قبلا اینجوری بوده الان دیگه نه نیستن
یعنی واقعا پسرها اینجوری هستن؟
نوشته اصلی توسط tahmineh خیلی خوبه که آدمها بخاطر دیگران خودشون رو عوض نکنن و همیشه خودشون باشن درستشم همینه
:-khejalatiدعاهایتان گیرا شود الهی
خیلی خوبه که آدمها بخاطر دیگران خودشون رو عوض نکنن و همیشه خودشون باشن
نوشته اصلی توسط niloo33 دقیقا شرح حال من..............اووووووووووووووو ووووووووووووووووووووورین زیبا بود دوست من ..اوورین ...اورین... ممنووون عزیزم
حكمت خوبي درآن انديشه ي خوبان بود....
دقیقا شرح حال من..............اووووووووووووووو ووووووووووووووووووووورین زیبا بود دوست من ..اوورین ...اورین...
دلیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه توداری اشتباه میکنی
نوشته اصلی توسط مجیدآبی ازاینکه به نوشته من جواب دادی ممنون راستشوبخوای این اسمی که انتخاب کردی ترنم نام نوه برادرمنه خیلی دوسش دارم وخیلی هم بانمکه وشیطون .حالاچراtarranom70 من از موسیقی ...خوندن خیلی خوشم میاد وترنمم یعنی ترانه وآواز خوندن....واینکه شنیدن کلمه ترنم باعث میشه حس تازه ای پیدا کنم واسه همین ترنم گذاشتم
نوشته اصلی توسط skystar7873 وای خدا چه ناز بودن..البته تخم مرغای ما هم دست کمی از اینا نداره حتما همینطوره
نوشته اصلی توسط پری عاشق ای جانم.....چه نازند..... چشای خوشگلت ناز میبینه گلکم
نوشته اصلی توسط nasim.h عالی بودن . ممنون گلم.مونده بودم تخم مرغامو چه کنم خواهر خواهش خواهر قابلی نداشت عزیزم
عالی بودن . ممنون گلم.مونده بودم تخم مرغامو چه کنم خواهر
نوشته اصلی توسط مجیدآبی سلام خوبی خواستم بابت نوشته هاوعکس های زیبا ازشماتشکرکنم ومن عضو جدیدانجمنم دوست دارم کمکم کنی باتشکر سلام آقامجید خواهش میشه و به انجمن خیلی خیلی خوش اومدی هر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم
نوشته اصلی توسط sadoo بی ادببببببببببببببببببببببب بببببب
نوشته اصلی توسط shahin_gh پریشانم پریشانم چراااا
نوشته اصلی توسط shahin_gh زیبا بود فدای تووو