نوشته اصلی توسط saman آهنگ جدید و بسیار زیبای ندیم و احمد سولو و نیما زئوس به نام خبر نداری لینک دانلود با کیفیت 320 redirect.php?a=uploadtak.com/images/h8759_Nadim_Ft.mp3 منتظر نظرتونم .... یادت نره ها ....
ایســـــتاده ای دو قـــدم مانده به من . . تو مــــ ی دانی ؟ زمیــــن گـــرد است ؟! دو قدمـــــ ی من هم باشی پشتتـــــ که به من باشد به اندازه ی یکـــــ کره ی زمینـــــ از مـــن دوریــــــ
بابام همیشه میگه مرد گریه نمیکنه .... تازه میفهمم چقدر نامردم !
چشم چشم دو ابرو .... دیدی آخر همین کار دستمون داد رفیق ...
وقتی زندگیت بشه مثل آدامس بعد جویدن مزه اش که بره دیگه .... نمیدونم زندگی باید ما رو تف کن بیرون یا ما زندگی رو ...
باران، قصيده واري، - غمناك - آغاز كرده بود. مي خواند و باز مي خواند، بغض هزار ساله ي درونش را انگار مي گشود اندوه زاست زاري خاموش! ناگفتني است... اين همه غم؟! ناشنيدني است! پرسيدم اين نواي حزين ...
روزی تمام احساسات آدمی گرد هم جمع می شن و غایم موشک بازی میکنن دیوانگی چشممیذاره همه می رن غایم میشن تنبلی اون نزدیکا غایم میشه حسادت میره اون ور غایم میشه عشق می ره پشت یه گل رز دیوانگی همه رو پیدا می کنه به جز عشق حسادت عشق رو لو میده و به دیوانگی میگه که رفت پشت گل رز عشق نمیاد ...
نگو بار گــــــران بـودیـــــمو رفتـــــیــــــم نگو نامهــــربان بـودیـــمو رفــــتـــــیم نگو ، اینها دلیل محکمـــی نیست بـگو با دیگران بودیمو رفتــیم
آپدیت شده شنبه ۰۷ مرداد ۹۱ در ۱۵:۱۰ توسط [ARG:5 UNDEFINED] (استفاده از تصاویر غیر مجاز)