[SIZE=1.5]بعضی چیزا رو نمی شه نوشت بعضی چیزا رو نمی شه گفت بعضی چیزا رو فقط می شه احساس کرد بعضی بغضا رو نمی شه شکست بعضی بغضا رو فقط باید قورت بدی بعضی دردا رو نمی شه فریاد زد بعضی دردا رو فقط می شه اشک ریخت..... [/SIZE]
گفته بودند که گنج در ویرانه هاست راست گفتند چون وجودت در دل ویران ماست !
کافه سیگار ... بهانه ای برای عاشق شدن ... بهانه ای برای درد کشیدن ... بهانه ای برای تنهایی ... و در آخر بهانه ای برای کشیدن سیگار!
سعی کن دراین دنیا خودت باشی دیگران به حد کافی هستند . . .
نفرین به اون کسایی که روی دلا پا می ذارن تا که می بینن عاشقی میرن و تنهات می ذارن نفرین به آدمایی که تو سینه ها دل ندارن عاشق عاشق کشین ، رحم و مروت ندارن
گاهی فقط گاهی با یک نگاه... با یک نفس شاید مواظبم بودی پس بگذار و بگذر نگران من نباش خواستی بیا و مرا ببین من هنوز تکیه به دیوار دلواپسی ایستاده ام
وقتی کــه میگی دیگـه بـرا همیشـه فـراموشش کردیـ... و هیچ احتیاجی بهش نداری... و تمام فحشهای دنیا رو نصیبش میکنی !... درست زمانیــــــه کــــــه : بیشتر از همیشـه دلت براش تنگ ...شـــــــــــــــدهـــــ ـ.........
من یک عذر خواهــ ی به "خودم" بدهـــکارمـــ... برای اینکه احساســـ ـــآتی بودمــ برای اینکه یکـــــ رو بودمـــ برای اینکه غـــــــرورم را شکستمــ برای اینکه انســـــ ــــان بودمـــ.... "خـــــ ــــ ـــودمـ"....