تمام دلخوشی ام این روزها خط خطی هایی است که بر لوح سادگی ام می نگارم شاید به این خیالم که تو گاهی فقط گاهی می آیی و میخوانی و در دل می گویی: "او هنوز هم دوستم دارد" ...
تو را "ساده" دوست دارم، مثل گلـهای سپیـدِ خشک شده میانِ دفتـــر شعرم. تو را "زیبـا" دوست دارم، مثل چشمهای دخترِ فالـفروش در آن شبِ گـرمِ تابستان. تو را "تنهـا" دوست دارم، مثل آخرین قوطی قرصِ مانده در یخچال بعد از مرگِ مادربزرگ
تصویر پالایش شد روزے !!! بہ تـــَـمامــ ایــטּ بے قــَـرارے ـہا ---» مے خــَـنـدے و ســاده از کـــِنـارشــاטּ ---» مے گــُـذرے ایــטּ قــَـشـنـگــــ تــریــטּ "دروغے" استـــ کہ دیـــگـراטּ بــراے آرامــ کــردنـتـــ بہ *تـــــــُـــــــو* مے گـــویــنـد (!)
آپدیت شده جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۲ در ۰۱:۴۶ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
بَعضیـ ـآ رو بـ ـآیَـ ـد یِهـ ـو أز زِنـ ـدِگیـ ـتــ حَـ ـذفــ کُنـ ـیــ مِثـ ـلِ کَنـ ـدَنِــ چَسـ ـبِــ زَخـ ـ ـ ـمـ ( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅) أز رو پـ ـوسـ ـتــ کـ ـهـ یِهـ ـو میکَنیـ ـشــ وَ خَـ ـلآصــ میشـ ـیـــ
سهم من از تو چه بوده غیر آزار تویی که دنیا برات شده یه بازار من تو رو به چشم یاری دیده بودم تو من رو اما به چشم یه خریــــدارتصویر پالایش شد
آپدیت شده جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۲ در ۰۱:۴۷ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
وقتی عاشقی نگاه به دیگری هم برات خیانت حساب میشه.... اگه اینطوری نیستی عاشق نیستی ....