فردا روز وداع من با انجمن پیچک نت هست .... میخاستم امشب باشه ولی نیمه شعبان بود گفتم خوشحال باشین ... به خاطر من ناراحت نشین...
اینکه هر بار سرت با یکی گرم باشه دلیل بر ارزش ات نیست... انقدر بی ارزشی که خیلی ها اندازه تو هستند...
وقتی تو نیستی … شادی کلام نامفهومی ست ! و ” دوستت می*دارم ” رازی* ست که در میان حنجره* ام دق می*کند و من چگونه بی* تو نگیرد دلم ؟ اینجا که ساعت وآیینه و هوا … به تو معتادند..
هـــــیــــــچ چـــــــیـــــز بـــــیــــــشـــــــتـــ ـــر و بـــــــدتــــــر از ایــــــــن ... مـــــــغــــــــز اســــــــتــــــخـــــــ ـوان آدم را نـــــــمــــــی ســــــــوزونـــــــــه کـــــــــه... اطــــــرافـــــــیــــــ انـــــــــت بـــــــهــــــــت بـــــــــــگـــــــــن اگـــــــــه دوســــــــتــــــــت داشـــــــــــت نـــــــمـــــــــیــــــ ــرفــــــــت
قاصد که ازو به من خبر هیچ نگفت گفتم که: تو را یار مگر هیچ نگفت؟ گفتا که: چرا، بگفتم آن گفته بگو آهی به لب آورد و دگر هیچ نگفت . . .
پیشنهاد دانلود .....
چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و ... بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار!!!!!!! بیخــــــود ...