هر بار نگاهی به ساعت میندازمو خدا خدا میکنم که دیر نشه ...... خدا خدا میکنم که دیر نشه واز من و خدا جدایی بیوفته ...........دوست دارم خدای من خدایی که دلحظه های تنها یی یارم بودی و منو تنها نذاشتی ........دوست دارم هر چقدر که کوچک و ناتوانم در برابر تو.............
گاهی دلت میخواد همه بغضهات از توی نگاهت خونده بشن... میدونی که جسارت گفتن کلمه ها رو نداری... اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری یا جمله ای مثل: چیزی شده؟؟!!! اونجاست که بغضت رو با لیوان سکوت سر میکشی و با لبخندی سرد میگی: نه،هیچی ...
آدمها همیشه نیاز به نصحیت ندارند. گاهی تنها چیزی که واقعاً به آن محتاجند ، دستی است که بگیرد ،گوشی است که بشنود و قلبی است که آنها را درک کند..
سلام دوستای گلم......... خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم حالم خوبه چون توکل کردم به خدا..... البته خیلی خیلی خوب نیستم اما دارم سعی میکنم که بهتر شم.... بعضی از دوستان بهم میگن که حالشون زیاد خوب نیست میخوام بهشون بگم: برادر خوبم...خواهر عزیزم....ازت خواهش میکنم شاد باش..ازت ...
کاش این کاش ها نبود ....رویاهای الکی نبود ......کاش عشق الکی نبود ........عشق مثل ماست ابکی نبود............کاش عشق ها محکم تر بود ......
کاش بودی تکیه گااهم ...................................کاش بودی یاور اظه های سردم ............نمیدونی تا چه اندازه محتاج یک اغوش گرمم.............کاش می بودی................. ...
دوستت دارم هایت را باور داشتم وان ها را بروی قلبم باتمام وجود هک میکردم وان موقعه که میگفتی : دوستت دارم وبا اغوش باز مرا در اغوش میکشید ی باورت داشتم اما حیف............تا ان روز باورت داشتم که تورا باکسی دیگر نبینم اما ..............................................