مطالب بدون دسته بندی
[FONT=Tahoma][B]این مطلب تنها جنبه طنز دارد و امیدوارم به هیچ کس برنخورد...[/B][/FONT][FONT=Tahoma]ویژگی های کلی دخترای دانشجو:[/FONT][FONT=Tahoma]این دختران از آن دسته دخترانی هستند که تا زمان ورود به دانشگاه با واژه ای به اسم پسر غریبه هستند و تنها وسیله نقلیه ای که سوار شده اند اتوبوس می باشد. از نظر ...
آپدیت شده دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۲ در ۱۴:۰۲ توسط [ARG:5 UNDEFINED]
مسئول هماهنگ کننده تیم پیوند اعضای بیمارستان مسیح دانشوری، علت مرگ عسل بدیعی را اعلام کرد. دکتر مجید درگاهی گفت: مرحومه عسل بدیعی بعد از ظهر دهم فروردین به دلیل ابتلا به سردرد و حالت تهوع توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد؛ در حالی که مسمومیت و اوردوز به هیچ وجه از علائم ...
یکی از پرسش*هایی که این روزها بیشتر دانش آموزان از خود می*پرسند، این است که چگونه باید درس بخوانند تا هم بهتر متوجه مطالب درسی شوند و هم نمره*های بهتری کسب کنند؟ به طور طبیعی هر دانش آموزی به این پرسش پاسخ متفاوتی می*دهد. عده ای شبها که محیط اطراف ساکت*تر است مطالعه می*کنند، ...
[TABLE] [TR] [TD] [SIZE=3]رسول خدا(ص): (المرء علی دین خلیله فلینظر احدکم من یخالل).[/SIZE] [SIZE=3] انسان در دین خود از دوستش تاثیر می پذیرد پس لازم است هر یک از شما درباره انتخاب دوست، دقت کنید. [/SIZE] [SIZE=3] رسول خدا(ص): «لا خیر لک فی صحبه من لا یری لک من الحق مثل ما تری له ». [/SIZE] [SIZE=3] ...