[CENTER] [B]میگی [COLOR=#FF0000]مهم نیست[/COLOR] … اما وقتی اسمشو می شنوی داغ دلت تازه میشه ![/B] [/CENTER] [CENTER] [B]میگی [COLOR=#FF0000]مهم نیست[/COLOR] …[/B] [/CENTER] [CENTER] [B]اما تا بهش فکر می کنی ، اشک توی چشمات جمع می شه ![/B] [/CENTER] [CENTER] [B]میگی [COLOR=#FF0000]مهم نیست[/COLOR] …[/B] [/CENTER] [CENTER] [B]اما ...
[h=2]میرود و من پشتش آب نمیریزم وقتی هوای رفتن دارد دریا را هم به پایش بریزی بر نمی گردد ….![/h] [h=2][/h] [h=2]ﻣـﻦ ﺩﺭ ﺣـﺪِّ ﺗـﻮ ﻧـﺒـﻮﺩﻡ … ﺩﺭﺣﺪِّ ﺗـﻮﻫـﻤـﻮﻧـﺎﯾـﯽ ﺑـﻮﺩﻥ ﮐﻩ ﺍِﻣـﺮﻭﺯ ﺑـﺎ ﺗـﻮ ﺑـﻮﺩﻥﻓـﺮﺩﺍ ﺑـﺎ ﺭِﻓـﯿـﻘـﺎﺕ..[/h] [h=2][/h] [h=2]به سراغ ...
[h=2][SIZE=5]با دماغ عملی و زیر ابرو برداشتن نمیشه افتخار "گرگا" بود مشتی .. تو فقط باعث افتخاره دکتر و آرایشگرتی …[/SIZE][/h]
کسی که سیگار میکشه ، معتاد نیست کسی که بلوند میکنه ، خراب نیست کسی که بنز سوار میشه ، بی رحم نیست کسی که میخنده ، بی غم نیست کسی که درس نمیخونه ، خِنگ نیست کسی که سکوت میکنه ، لال نیست کسی که بهت دست میده ، دوست نیست و کسی که میبوستت ، عاشقت نیست
[COLOR=#ff0000][SIZE=5]پشت یه وانت بار نوشته بود: ظرفیت دو نفر... خودم و عشقم.....!![/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][SIZE=4]هیــسْ... دِلَــم را خــوابانــدَه ام تــا بیــدار نَشُــده و بَهــانــه ات را نگــرفتــه... بُــــرو...!!!![/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][SIZE=4]شــايــد بــــاورتــــون نــشـــه . . . ولـــي مـــنــــــــم يــه روزي ، مــــــي خـنـــــــديــــــــــدم ...!!![/SIZE][/COLOR]
برنگرد ! که بر نمی گردی تو هیچوقت نمی خواهمم داشته باشمت نترس فقط بیا در خزان خواسته هام کمی قدم بزن تا ببینمت دلم برای راه رفتنت تنگ شده است . . .