[CENTER][RIGHT][SIZE=4][COLOR=#006600][FONT=tahoma]آهای عاشق خسته من ، دستت را بگذار در دستان من …[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][FONT=tahoma] [/FONT][/SIZE][FONT=tahoma][SIZE=2] میبینی که تا اینجا هم با تو ماندم، گفته بودم تا آخرش ،[/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2] آخر قصه را هم برایت خواندم[/SIZE].[/FONT] [SIZE=2][COLOR=#990000]سکوت ...
[SIZE=4]چـــہ בلمـــاלּ بـפֿــواهــב،چـــہ בلمـــاלּ نـפֿــواهــב،פֿـــבا یڪـ وقتــ هـایــے בلَــش نمــے פֿـــواهــב، مــا چیــزے را ڪــہ בلمــاלּ مــے פֿـــواهــב راבاشتـــہ باشیـــمـ ... [/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#4b0082]ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﺼﻪ ﻭ ﺣﺮﻓﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺁﻥ ﺧــﻨــﺪﻩ ﯼ ﺗــﻮﺳــﺖ ... ﺗﻠﺨﯽ ﺍﺵ ... ﮔــﺮﯾــﻪ ﯼ ﺗـــﻮ .... ﮐﺎﺵ ﮐﻪ ﭘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯾﻢ ﻫﻤﻪ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﯼ ﺗﻮ . ﻣﺴﺖ ﻫﺴﺘﻢ ﺍﺯ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﻔﺴﺖ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯿﭙﯿﭽﺪ ... ﻧﻔﺴﻢ ﺩﺭ ﮔﯿﺮ ...
[COLOR=#008000][SIZE=4]قـــلمم به نـوشتـــن نمی آیــد! بـــه چِــشـمـانـَم خیــره شـو ؛ عــاشــقــانــه هــــای ِ مــَـرا بــخــوان …[/SIZE][/COLOR]:-89
[CENTER][SIZE=4][COLOR=#006400][ . . ببیـــن لکــــ[/COLOR][COLOR=#FF9900] [COLOR=#FF0000]رژ لبــــ[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#006400]روی یقــهـ . . ][/COLOR][COLOR=#FF9900][/COLOR] [COLOR=#FF9900][/COLOR][COLOR=#006400]! ! . . تـــآ لکــــ[/COLOR][COLOR=#FF9900] [/COLOR][COLOR=#000000]سیـــآهـ ریمـــل[/COLOR][COLOR=#FF9900] [/COLOR][COLOR=#006400]روی شـــونــهـ . . ! ![/COLOR][COLOR=#FF9900][/COLOR] [COLOR=#006400][ ...
[SIZE=5]خدایا... بابت آن روز که سرت داد کشیدم متاسفمـــــــــ...!!! من عصبانی بودم برای انسانی که تو میگفتی ارزشــــَش را ندارد و مــــــــــن پا فشاری می کردم[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#800080]اﮔﺮ ﺩﯾﺪﯼ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﺮﺩﺭﺧﺘﯽ ﺗﮑﯿﻪ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺳﺮﯾﻊ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪﺵ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻬﻮ ﮔﻼﺑﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺗﻮﺳﺮﺵ ﭼﺎﺭﺗﺎ ﻓﺮﻣﻮﻝ ﺑﻪ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻣﯿﺸﯿما[/COLOR][/SIZE]:-98
دست می برم بر روح تار بسته ام این قدر بی حرکت بوده همچون مردگان که حال معلوم نیست به چه امیدی این نام را یدک می کشد روح همان جریان زندگی است پس شاید این روزها زندگی جریان ندارد