مشاهده RSS Feed

ترنم بهاری

ازدواج اینترنتی!خوب یا بد؟(نظرشماچیه ؟)

به این مطلب امتیاز بدهید
توسط در تاریخ جمعه ۲۴ آذر ۹۱ در ساعت ۱۸:۰۳ (1383 نمایش ها)
ازدواج اینترنتی! خوب یا بد؟ (نظر شما چیه؟)

سلام به همگی

قصد دارم توی این مبحث با نظرات شما موضوع "ازدواج اینترنتی" رو بررسی کنیم.

هم از نظر بدیهاش و هم از نظر خوبیهاش(که البته بعید میدونم خوبی داشته باشه!!)

خب برای همین اول جنبه منفی قضیه رو مطرح میکنم بعد جنبه مثبتش رو بررسی میکنیم.

- تفکر منفی:

معمولا روابط اینترنتی که به ازدواج منجر میشه از توی چت شروع میشه و آخرش ممکنه به خواستگاری و ازدواج برسه!!

و معایب این ازدواج فکرهایی هست که در آینده به سراغ طرفین میاد و تا جدایی و طلاق هم پیش میره

مثلا ممکنه براتون سوال پیش بیاد که:

- اینی که با من چت کرد و شماره داد نکنه با یکی دیگه هم همینکارو بکنه؟

- تا الان چندتا دوست اینترنتی به غیر از من داره؟

- وقتی پای سیستم میشینه با کیا چت میکنه؟

- و کنجکاو میشین که ایمیلشو چک کنین و ببینین با کیا در ارتباطه

و....

شما هم هر وقت پای نت میشینین سعی میکنین آمار طرف مقابلتون رو در بیارین و همیشه بهش مشکوکین.

اینجور دوستی*های اینترنتی که منجر به ازدواج میشن تقریبا همانند دوستی های خیابانی هستن و همون افکارها به سراغتون میاد و چه بسا بیشتر..
(چون میتونه توی نت با افراد بیشتری در مدت زمان کمتری در ارتباط باشه و مثل دوستی خیابانی نیازی به محل قرار و سره قرار رفتن و وقت گذاشتن*های زیاد نداره.)

و خیلی معایب دیگه که چون این مورد بیشتر به چشم میاد مطرح کردم.!

- تفکر مثبت:

برخی بر این عقیده هستن که این ازدواج جنبه مثبت هم میتونه داشته باشه!!!!
یعنی از برخورد طرف مقابل میشه فهمید که چقدر آدم حسابی هست و...

اما بنظر من اگر طرفتون خیلی با حیا و پاک باشه هیچوقت نمیتونین ازش شماره تماسی داشته باشید و یا آدرسی که برید خواستگاری. (که این یعنی ازدواجی صورت نمیگیره)

برخی هم میگن من شماره مادرمو یا شماره خونه* رو بهش میدم که خودش با مادرم تماس بگیره!!!!! ( یعنی میخواید دختره به شما اعتماد کنه؟ حتی اگر نیتتون هم خیر باشه.. این نشدنیه.. دختره زنگ بزنه بگه پسرتون میخواد از من خواستگاری کنه؟!!!)

حالا یه سوال: چرا ممکنه فکر کنیم که طرف به درده زندگی ما میخوره و مجذوبش میشیم؟

- تنها چیزی که شمارو مجذوب میکنه به ازدواج مثبت اینترنتی حیا و پاکدامنی طرف مقابلتون هست!

یعنی شما مدتی باهاشون چت کردین و از رفتار و گفتارش خوشتون اومده که چقدر سرسنگین و با حیا صحبت میکنه و...
و اینکه از تفکراتش هم برداشت هایی دارین و پیرامون مسائلی هم که صحبت کردین با دیدگاهش آشنا شدین
از دیدگاهش و تفکراتش خوشتون اومده و طرف مقابل رو مناسب زندگی خودتون میدونین

اما میدونین که این شخص هیچوقت نمیزاره این ارتباطش تلفنی بشه.. چه برسه به حضوری!!
و اگر هم تلفنی بشه و حضوری باز میشه همون آش و همون کاسه که در جنبه منفی صحبتش شد..

خب حالا فرض رو بر این میگیریم که کار به خواستگاری هم بکشه و شما برید خواستگاری:

باید بگم که از اونجایی که شما تفکراتی توی ذهنتون در مورد شخص مقابل شکل گرفته و یه جورایی خواه ناخواه بهش علاقمند شدین (اگه علاقمند نمی شدین که نمیرفتین خواستگاری!! میرفتین؟)
در جلسات خواستگاری دیگه نمیتونین برخی مسائل رو جدی بگیرید و یا طرف رو بیخیال بشین چون شما هم احساساتی شدین و به طرف مقابل دل بستید
بنابراین ممکنه چشمتون رو روی یکسری از مسائل مهم ببندین!!! و اصطلاحا از روی احساس تصمیم بگیرین!!
و این بزرگترین ضررش هست.

اینم بگم که این دل بستگی برای جلسات خواستگاری*هایی غیر اینترنتی هم که زیاد طولانی میشن ایجاد میشه و چشم پوشیدن از طرف مقابل براتون سخت تر (حالا اگر این ارتباط از قبل از خواستگاری هم باشه که چه بدتر)

پس در نتیجه عملاً ازدواج اینترنتی مثبت نداریم!!

نظر شما چیه؟

به نظر شما ازدواج اینترنتی چه معایبی میتونه داشته باشه؟

آیا اصلا ازدواج اینترنتی مثبت داریم؟ چگونه؟
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
شخصی , گوناگون , جالب

نظرات